woensdag, juli 20, 2005

Geen Bier maar Karnemelk op Dour (dag 1)

Dour zit erop en we hebben het leuk gehad/ gemaakt...
Donderdag begin van de avond kwamen we aan en bleek er al geen fatsoenlijk plekje meer te zijn op de camping, zelfs niet voor onze 'witte tent' van 7 bij 3 (!!?!). Vlak achter de strontverzamelaars bleek een stukje rots te zijn waar we met ons neus dicht de tent maar neergezet hebben. Al gauw roken we niks meer en wervelden we als strontvliegjes rond.
Toen zijn we 6 man sterk met goeie moed naar festivalterrein gegaan om ons in het feestgedruis te mengen, eerst naar Jeff Mills op buitenpodium 'The Last Arena', deze was goed op dreef.
Aansluitend sprongen we ons een slag in de rond op de drum 'n' bass van dj hype in de popbitch-tent, die behoorlijk knalde en in ieder geval een flink feestje bouwde. Toen het mij en Brother Base te gek werd zijn we terug gegaan naar de camping om ergens bij een beekje muziek met 'echte' emotie (lees : smog - A river ain't too much to love) te luisteren.
Vrind Onion troffen we bij 'witte tent' en die trok ook met ons ten strijde en al gauw vonden we een mooi plekje op een idyllisch bruggetje, waar we neervleiden en nog leuke mensen ontmoeten, maar dat is niet moeilijk op Dour.Ook de drummer van vive la fete kwam nog ff langs! Om een uur of 8 trokken we verdwaasd tentwaarts, en na een heeel klein rondje camping ging het licht uit en de zon op!
(Oh, en het onderwerp slaat op onze lijfsong op Doer, nl. Ir. Evert van der Pik's 'Geen bier maar karnemelk')